Send ut undersøkelser på SMS

Du har kanskje fått med deg at vi er i gang med å gjøre store endringer med 10-FAKTOR og bedrekommune.no?

doughnut med konfetti rundt
  • Publisert 18.11.2021
  • Skrevet av
  • Foto Unsplash

Bedrekommune blir ny!

I vår inviterte vi inn alle som bruker tjenesten til å si sin mening og fortelle hva de ønsker i fremtiden. Alle innspillene har blitt tatt med i det videre arbeidet, og vi er nå klare til å vise dere første trinn i fornyingen av tjenesten.

Nytt design

Det elementet vi kanskje har mottatt flest endringsønsker på, er brukergrensesnittet. Hvordan tjenesten ser ut rett og slett. Det har vi tatt til oss, og vi lanserer nå et nytt design for bedrekommune.no. Designet gir tjenesten nye farger og store uthevede knapper gjør det enklere å navigere.

Send ut spørreundersøkelser på SMS

Frem til nå har det kun vært mulig å sende spørreundersøkelser via e-post, på papir eller ved å hente inn besvarelser ved hjelp av engangspassord. Nå blir det også mulig å sende ut spørreundersøkelser på SMS. Denne funksjonen har en abonnementsordning og tilgang gis på bestilling til bedrekommune@kf.no.

Send flere purringer

Inkludert i lanseringen er også muligheten til å sende flere purringer. Dagene hvor du måtte logge inn i bedrekommune.no og endre på purre-datoen for å kunne sende ut en andre purring er forbi. Nå kan du legge opp et løp med utsendelse, første purring og andre purring når du administrerer utsendelsen. Så er det bare å lene seg tilbake og se svarene tikke inn.

Flere gode ting er på vei

Dette er den første i en rekke endringer som kommer fremover. Det vil komme flere oppdateringer på design og nye, etterspurte funksjoner i løpet av det neste halvannet året. Det er bare å glede seg!